• 28.06.2016, 18:34

Kjære 14 årige meg


Hadde du sminket deg slik som dette når du overdoset på eyeliner hadde jeg ikke vært like flau over deg bøddi.. 

Peace out og klem og ikke vær redd, om noen år blir du flinkere.

 

_________________________
#muotd #sminke #sminkelook #makeup #makeuplook #heavyliner #eyeliner #urbandecay #mac #anastasiabeverlyhills #glow

  • 27.06.2016, 19:15

Dagens sminkelook/utbrudd


 


Etter sminking blir jeg møtt av treåringen som gisper og løper mot meg i det hun sier "Mamma! Du var så fin på leppene dine!!". Jeg ble så glad, når jeg var liten ble jeg akkurat like blåst av banen som jeg følte Lilly var nå når min Mamma tok på seg leppestift. "Kan jeg få litt lips også?" spør hun. 

 


 

Vi syntes vi var veldig fine. Lilly syntes det var på sin plass at vi stilte oss i kø for at "han Papsen" skulle få se på oss. Lilly var først, Silviu smiler og sier "Næh, har du fått lips på deg du og? Du var så kjempe fin". Lilly strålte. Så var det min tur da. Han smiler lurt og sier som følgende:

"Du hadde mye sparkel i ansiktet"  

"Sparkle mener du?"

Jeg hadde jo brukt en del highlighter og glow. Jeg lyser nok opp og skinner som bare det. Tenk at han merker sånne ting. For en fin mann jeg har  

"Nei. Sparkel" Smilet blir bare enda lurere, helt til:
For å se mer av hva Silviu må holde ut med (han er god som gull), kan du lese om når jeg ødelagte den romantiske filmkvelden vår. Klikk her.

#muotd #sparkle #sparkel #lol #hverdag #mammablogg #sminke #makeup #redlips #mac #urbandecay #kjæresten #bilder #helg #haha  

  • 24.06.2016, 10:03

Copper makeup look


Nå har jeg gjort det igjen, og det er så gøy! Tenk å kunne sminke seg til så mange forskjellige fjes for ingen annen grunn enn at man selv har lyst! Her er gårsdagen makeup look. Jeg gikk for litt mer dramatiske øyner enn jeg pleier, i hovedsakelig brun og kopper farger. 

#muotd #makeup #sminke #urbandecay #anastasiabeverlyhills #sminkelook #bilder

  • 21.06.2016, 21:12

Black & white sminkelook


I dag gikk jeg all-out på sminkefronten i mens tvillingene sov. Noe så deilig. Sminke syntes jeg er utrolig gøy og i fremtiden håper jeg å legge ut forskjellige sminke-looks. Bilder i svart-hvitt syntes jeg er så klassisk, så i dag kombinerte jeg både sminke og svart hvitt. Prøvde meg på cut-crease teknikken og ble veldig fornøyd med resultatet!

 

#sminke #muotd #bilder #sminkelook #svart #hvitt #mammablogg #cutcrease #mac #gwenstefanipalette #urbandecay #eyeliner

 

Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits