• 01.12.2015, 22:45

En dag i livet


Jaja, poenget var jo at jeg skulle blogge fordi jeg syntes det er gøy men helt ærlig så setter jeg ikke av så mye tid til ting som bare er gøy for meg lenger. Har rett og slett ikke så god tid. Gudene vet hvor lenge jeg har hatt lyst til å lakke neglene. Jeg leser jo diverse mamma blogger i ny og ne og lurer litt på hvordan de egentlig klarer å i det hele tatt få ut ett innlegg om dagen. 

Så kom tanken om å skrive et "en dag i livet" innlegg. Starten på denne dagen var veldig tøff så jeg lurte litt på om det var noe å skrive om egentlig, men så skjer det ting hele tiden og det snur så lett så før jeg visste ordet av det var det blitt en grei dag likevel. Her er hvordan dagen min forløp seg i dag:

 

01:00 Våkner av tvillingene som gråter, hører at mannen min Silviu ser på tv og tror klokken er 20:00. Prøver å få de til å sovne igjen. Forstod tilslutt at klokken var 01 og gav de mat.

03:00 Babyene sovner og jeg sovner.

05:30 Ny materunde, jeg håper jeg klarer å sovne igjen når den er ferdig.

07:30 Våkner, leser en epost fra mamma, hun vil ha passkopier av alle til Qatar turen for å søke visum, begynner å stresse ettersom ingen av barna er klare med pass. 

08:00 Mater babyene og begynner photoshoot med Silviu for å ta passbilde til alle tre. Desperate bestakk vi en trass-Lilly med sjokolade.

09:00 Silviu reiser på jobb, han er forsinket, i mens jeg cropper bildene på pcen og sender epost til politikontoret for å få bekreftelse på at det er ok bilder.

10:00 Ringer til bhg om at Lilly blir sen, men ikke senere enn 11. Ammer babyene som er i ganske dårlig humør. Jeg er stresset, ringer til Silviu og gråter litt.

11:00 Løper fra en gråtende baby til en annen i mens en bukseløs treåring følger med og syntes det hele er strålende underholdning. Heldigvis hadde hun vett nok til å le av meg til tårene triller når jeg, på nippet til å begynne å gråte selv, truet med at "hvis du ikke tar på deg buksen din så må du gå i barnehagen uten og da tror alle du er en baby". 

11:30 Kjører hjem i fra barnehagen, vi bor så nært at jeg egentlig egentlig tenkt å gå med vognen men tiden ville ikke vente på oss. Lilly er levert.

12:00 Babyene sover og jeg lager frokost. Makaroni kokt på tre minutter og skinke.

12:15 Dexter våkner og vil ha mat. Liam vekkes og gies etterpå.

13:00 Etter mat sovnet tvillingene og jeg spiser litt mer mat i mens jeg har sjansen også rydder jeg kjøkkenet.

14:00 Oldemosta ringer og vi prater i en halvtime.

14:30 Babyene får mat, kos og så prater vi.

16:00 Vi henter Lilly i barnehagen. På gåturen hjem jakter vi på julelys og planlegger hva vi skal ha til middag. 

17:00 Vi kommer hjem og treåringen får som bestilt: banan-og-pølse-fat med melk til.

17:30 Babyene får mat og Lilly ser på tv. Etterpå skriver jeg handleliste og så skyper vi med Besto, Besten og onkel Ole.

19:00 Babyene går til sengs for natta og jeg og Lilly lager tiaraer av aluminiumsfolie.

19:30 Silviu kommer hjem og jeg drar på butikken.

20:30 Jeg kommer hjem og tvillingene sitter i hver sin vippestol og vipper, lys våkene. Jeg spiser litt og så får babyene mat.

21:30 Tvillingene sovner og jeg og Silviu spiser middag sammen og ser en episode Orange is the new black.

22:30 Nå skriver jeg dette innlegget, når jeg er ferdig skal jeg pakke bort varene og så endelig, legge meg <3

 

 

 

Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits