• 30.11.2016, 12:28

Mummy Pig & Peppa Pig


Peppa Pig og Mummy Pig sitter ved bordet og jobber med trolldeig. Mummy Pig sier at Peppa skal få smøre på pannekaken sin selv, og Peppa sier at hun er klar om et øyeblikk. Når hun er klar smiler Mummy Pig lurt og sier:  

 

"I dag er det forseint at you smør på .. på the framnas."

"Oh but mummy pig, I really want to." sier Peppa.

"Men det er seint." Mummy Pig trekker på skuldrene.

"Oh... maybe tomorrow then?" Spør Peppa håpefullt.

"No, tomorrow is it Georges. No, tomorrow it is Georges." Mummy Pig rister bestemt på hodet.

"Oh, but what about me? I'm Peppa!" spør Peppa fortvilet.

Mummy Pig sukker tungt. "Okay, you can now, stokkan."

Peppa jubler. "Can I have the knife?" spør hun omsider.

"Oh I må smør now, i morgen can you smør - oh I mist the pancake!! Can you hent it to me? It is på gulvet. Hent it før I smør på the bord." sier Mummy Pig barskt.

"Here you go, Mummy." sier jeg halvt leende til Mummy Pig, og rekker henne pannekaken.

"Thank you Peppa, I am so stolt av you. I love at I be hollifinavn. I smør på, Peppa."

 

 

Peppa fikk lov til slutt: 
Forresten, Peppa Pig er en engelsk serie som går på tv. Lilly er helt frelst. Hele rolleleken er en så stor del av hverdagen vår at jeg holdt på å glemme at det er kanskje noen som leser dette som ikke helt vet hva dette er, så jeg slenger med et bilde av gjengen som består av Peppa Pig, George Pig, Daddy Pig & Mummy Pig:


#peppapig #engelsk #barn #småbarn #familie #roleplay #mamma #hverdag #haha #lol

  • 29.11.2016, 12:05

Den beste oppskriften


Bråkende oppvaskmaskin + stillegående støvsuger + en random Obama tale fra youtube på full guffe = fint sovemiljø for dagens lur. 
Guttene har slitt litt i det siste med å sovne og denne fine miksturen av lyder hjelper de slokne lett som bare det!
Pluss huset blir rent, det er WIN / WIN!Jeg skal begynne å lese en ny bok, etter den intense kakeøkten jeg hadde her om dagen leste jeg ut "Liv etter liv" som jeg har holdt på med i noen dager nå. Det er så gøy med biblioteket som er åpent så lenge, da får jeg en sjans til å dra dit etter ungene har lagt seg og finne bøker i fred og ro. Jeg har dratt på biblioteket med alle ungene også men det var en svett og urolig affære som ikke vil gjenta seg på lenge hehe. Når jeg går på biblioteket plukker jeg alltid med meg så mye så her er det bare til å velge og vrake!#hverdag #bok #tvillinger

  • 28.11.2016, 06:53

Kveld


Jeg har så lyst på kake, det er så viktig at jeg husker å sette på en maskin med klær i morgen, hva for en regning er det der? Tankesurr. Det er så viktig å nyte tiden og det er så OK å lengte etter en tid når barna er større og ting er "lettere". Blir det lettere?

Hver tid har nok sin utfordring. Selv om alle barna er voksene er det nok ikke blitt helt "lett" ennå. Det blir vel aldri "lett". Jeg har lengtet etter kake i dagevis nå. Sjokoladekake med rømme i oppskriften. Jeg burde skrive en melding til noen jeg ikke har snakket med på en stund, det føles godt å være i kontakt med andre.

Vi tente ikke noe lys i dag, er det innafor å gjøre det i morgen? Dagen er jo ikke over, men det blir feil uten barna. For de er dagen over og jeg har "voksentid". Jeg tror fanatisk på at det er noe jeg virkelig behøver, men nå som jeg har det vet jeg ikke helt hvor jeg skal starte. Det skal jo destresse meg og gjøre sinnet klar til en ny dag? Hvordan da? Nå er det så alt for mye press og forventninger.

Når jeg var 11 tenkte jeg at en av de beste tingene jeg kan gjøre med livet mitt var å lese bøker i mens jeg spiste chips i mens jeg hørte på kul musikk. Den tanken har jeg ennå, minus musikken, det er så mange andre lyder nå at det blir for mye. Jeg vurderer å lage kake, spise kake og å lese bok. Jeg overtaler meg selv. Yesss.

 


 

#hverdag #kake #tanker

  • 27.11.2016, 19:25

Uten mat & drikke duger helten ikke


 

Av og til i dette huset brettes klær på tom mage. Raskt, effektivt, målrettet arbeid. Arbeideren, meg, drømmer seg bort og tenker på knekkebrødet jeg skal spise etterpå, med leverpostei og majones. To - nei tre, nei fire. Det blir hyggelig det. Men først må dette gjøres, haugen har tatt opp halve senga, jeg sover på sofaen og mannen min er helt fortvilet. Det som startet som en enkel klesvask har gått over styr. Det er mitt ansvar i hjemmet og jeg gremmes. Uansett, jeg bretter videre. Rister litt på hodet over at jeg har latt det gå så langt. Sokkene som skal i sokkeskuffen legges i guttenes skuffe.


Så stopper det opp, "hva skjedde nå?" lurer jeg på.
Jeg står som en statue mellom skuffen og haugen med klær, kikker litt frem og tilbake.Så brøler arbeideren. Klær flyr vegg i mellom og opp og ned. En orkan av klær og en brølende arbeider.

More rage vectors here http://redct.info/reddit/ragefriends/
"Ding, ding, ding, dette går ikke mer" lyder det i hodet. Matpause. Arbeideren danser lystig inn på kjøkkenet og tenker at bretting av klær er raskt, effektivt, målrettet arbeid, så lenge man ikke har tom mage. 

 

  • 27.11.2016, 11:55

Smil


"Smiiiiiiil Mamma!"  

Jeg smiler, retter meg oppi ryggen, senker skuldre og tenker dette må bli bra. Storesøster smiler også.
'Hun er så glad i å ta bilder, det skulle ikke forundre meg om hun ble fotograf, så hyggelig at hun vil ta bilde av meg' tenker jeg og smiler ekstra stort til henne. Storesøster snur kameraet 180 grader og tar heller denne selfien:

  

 

 

 

#smil #haha #selfie #mamma #barn #hverdag #småbarn

  • 25.11.2016, 21:34

Illsint Storesøster


Her en dag overhørte jeg en samtale mellom Storesøster og hunden.
Hunden sa i grunn lite - men noe måtte han ha gjort for jenta, sintere enn et jordbær, ga han en ordentlig skyllebøtte. 

 

"what you sneaking in the house?" 

you marry me!?!?!

oh no i not marry you!!!

what.... you.... sneaking in the... HOUSE ?????"

 

#sint #hverdag #hund #barn #familie #engelsk #mamma

  • 23.11.2016, 20:29

Lykken


Facebook. Forskjellige andre nettsider. Jeg ser og leter. Etter hva? spør du. Hva som helst. Noe. Ingenting. En pause. Noe annet å tenke på. Noe nytt å smile av. Lykken. Jeg er trøtt, på mange måter. Du bestemmer lykken helt selv, vet du. Ja, jeg gjør jo det.

Jeg slutter å ransake nettet. Begynner å ransake bilde mappene mine. Tenker på at dette må være første gang på lenge at jeg bruker ordet "mappe" rett. Så treffer lykken meg igjen og igjen. Bare se. 


Lykken er en liten dommer som ser ut til å si "klar, ferdig, gå!" i en episode av kake-spise-krigen.  


Lykken kommer hikstende av latter og rister litt i hele verden, så løper den forbi. Det gjelder å fange den mens man har sjans. Etter løpe etter.

Lykken kommer den, enten du er klar eller ikke, det beste er å få unnagjort pedikyren før små lykkefingrer knipser deg.


Lykken hjelper deg ordne omgivelsene rundt deg akkurat slik de skal være, slik at du endelig kan hvile. Alt i fra hvem sitt perspektiv du ser det i fra.


Lykken er nudler. Samme hvor. Mellom tærne er også ok.


Lykken er å få hvile når du virkelig trenger det og lykken er å få bruke kamera helt uavbrutt av kjedelige voksene som sier "bruk sikkerhetsløkken".


Lykken er sko med ny smak.
Lykken er å få lage noe selv med egne hender.

 

 

#lykke #hverdag #familie #barn #mammablogg

Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits