• 03.10.2016, 10:08

OCD - obsessive christmas disorder

  • Categori: Jul

Den fjerde gangen jeg våknet i dag i løpet av natten var av alarmen 06:30. Jeg våknet på sofaseng madrassen på gulvet i stua ved siden av Lilly av alarmen. Alarmen er den typiske Nokia ringetonen, og i det jeg hørte den tenkte jeg "ååh, for en koselig lyd", så kom jeg på at det var alarmen og at det er en fordel å ha litt tid for seg selv før ungene våkner. Jeg stod opp og gikk inn på badet, gulvet var kaldt og jeg gikk barfot. Det var frost ute og jeg hadde en følelse inn i meg som holdt meg varm. Jul.   

Øyeblikk kommer julen til butikkene, det skjer alltid noen dager før bursdagen til mannen min. Jeg vet det, for han er så glad i julebrus og jeg pleier alltid å kjøpe det til bursdagen hans. I går kveld slettet jeg en hel haug med spillelister på Spotify, jeg åpnet julelisten min og vurderte det. Heldigvis slettet jeg den ikke, i dag er jeg klar til å spille den av igjen og igjen og igjen.

Jeg elsker jul så intenst, ikke bare julaften, men hele prosessen. Planlegge julegaver, juleverksted, julebakst. Jeg blir så gira, i fjor pyntet jeg hele huset og treet med Lilly en tidlig november morgen i mens mannen sov. Du kan tro han våknet i det han gikk inn i stua. Jeg hadde en hel liste over dagene og hvilken juleaktivitet vi skulle ta for oss i dag. Og nå har jeg følt det i kroppen. Jeg må begynne planleggingen.
Julen er nær.

Så, mitt spørsmål til deg er: hvilke juletradisjoner har du?

Christmas Kitty Doing Hard Time:

Bilde: https://no.pinterest.com/pin/528610074995422188/

#jul #tradisjoner #tradisjon #julen #2016 #mammablogg #oktober #ocd #haha #lol

Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits