• 03.07.2017, 20:06

En gradvis nedoverbakke


Jeg har i månedsvis gått rundt og trodd med genuin desperasjon at speilreflekskameraet mitt har på mystisk vis blitt ødelagt. Det slår seg av midt i fotograferingen og slår seg noen ganger på igjen og noen ganger ikke. Det har vært en gradvis nedoverbakke på antall ganger det har slått seg på og nå vil det ikke slå seg på i det hele tatt. Men det har gått fint, jeg har et lite digitalt kamera som jeg har brukt men... etter at det overnattet i en liten sykkelkurv ute i regnværet har det ikke vært det samme. Telefonen min har ikke kamera så der er den lite hjelp. 

I tillegg så er det jo synd å la et godt kamera ligge uten å bli brukt, spesielt med turen til Italia i tankene, så sist uke krøp jeg til korset (aka mannen), forklarte situasjonen og ba fint/tryglet om hjelp. Han fikser jo pc'en min og sin egen, telefonene i hus, komfyren, ja - alt. I tillegg er han skikkelig flink å lage supper, men *kremt* det har vel strengt tatt ikke noe med saken å gjøre nå. Uansett, jeg har stor tillit til at dette fikser han uten noe problem.

Han kikker opp fra telefonen og spør "er det tomt for strøm?".  
Jeg hører ekko.

Er det tomt for strøm?

Er det tomt for strøm!?

Er det tomt for strøm?!?!


 

Jeg lukker øynene og puster inn og ut så godt jeg kan. Tankene surrer:

'Tomt for strøm??? Det mest grunnleggende som jeg i alle fall har sjekket for lenge siden!!! DOBBELSJEKKET!!! Det er jo ikke tomt for strøm - da hadde jeg jo ladet det for lenge siden og aldri hatt denne samtalen!!!!!'

"Nei, jeg har prøvd å lade det, jeg har prøvd alt jeg..." jeg bruker en rolig, varm, positiv, hjelp-meg-jeg-er-i-nød-men-også-veldig-snill stemme. Jeg blinker også litt ekstra med øynene, bambi stil, men det tror jeg ikke han fikk med seg.

"Ok. Jeg skal se på det senere."

Jeg slår et seierslag i luften (innvendig), takker, bukker og drar fra åstedet med et smil om munnen. Jeg setter kamerabatteriet på lading igjen sånn at han, når det er blitt "senere", kan se at jeg virkelig har prøvd alt. Samme kveld setter jeg det tilbake inn i kameraet og trykker ON. Det slår seg på og jeg knipser et par bilder av veggen. Alt virker bra.

'Hm... Det var rart.' tenker jeg i det mannen kommer inn.

 

Mannen: "Åå jasså, så det var TOMT FOR STRØM LIKEVEL JA!!"

 #lol #hjelp #hverdag #gift #kamera #familie #flause #ammetåke

Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits