• 19.06.2017, 22:34

Når du skylder på mannen...


I dag har vært... Jeg klarer ikke engang å skrive setningen jeg har i hodet mitt. 

Det er null stress å våkne fire ganger om natten og amme eller finne fram flasken når det er slik livet er.
Nå har guttene for lengst sluttet å våkne opp hver natt, men noen ganger må de jo inspisere hva som egentlig skjer på nattid. Slik som i natt.

I natt var forestillingen de gav meg en av de lange, høylytte, be-til-Gud-om-at-dere-finner-roen-snart-ingenting-jeg-gjør-hjelper med små pauser innimellom. 
Når finalen endelig var ferdig begynte Storesøster å bli urolig også, og om natta skvetter jeg fra døsig til high-alert-Mama bare noen sukker i søvne.
Jeg endte tilslutt opp på kjøkkenet med den ene hånda i aktiv smørbrød-laging og den andre fant fram netflix, for å sove når man ikke får sove går jo ikke. 

Jeg våknet etter noen få timers søvn når Mamma kom for å ta med seg Lilly i barnehagen og kunne ikke forstå noen ting. Jeg smurte nisten hennes halvt i søvne. Knekkebrød med syltetøy - for mannen hadde nok, siden jeg ikke fant det, tatt det som var igjen av brødet med seg på jobb, "han kunne jo ha tatt ut et frossent brød til ungene, da" tenkte jeg halv surt og krysset fingrene for at det ikke ville ende i et anfall for hun som fikk knekkebrød i matboksen.

Så våknet jeg i senga senere til lyder av to blide gutter full av forvirring igjen. Sovnet jeg nettopp??? Hva er den andre lyden??? Å nei - er de begynt å rive mer tapet av veggene??? Jeg hopper ut av senga og inn til guttene i full fart. Heldigvis viser det seg at den lyden (hva det nå enn var) var i alle fall ikke tapet og vi går inn på kjøkkenet for å lage frokost.
"Å nei, vi har jo ikke brød.." tenker jeg og ser surt for meg mannen som sikkert tok med seg det som var igjen av brødet på jobben uten å ta opp nytt. Jeg tviler på knekkebrød til guttene, men så slår tanken meg "Hei! Du vet det er sommer når du ser du er tom for brød til ungene på morgenen, men det gjør ingenting for pølsebrødlageret er fullt!!

Guttene får et pølsebrød med baconost hver til frokost, og jeg tenker fornøyd at det der, det var lurt.
Så åpner jeg skapet for å finne meg en tallerken og det første jeg ser er brødet som mannen ikke egentlig hadde tatt med seg på jobb men som jeg egentlig hadde lagt/gjemt der etter bruk klokka to, halvt i svime... Oops!

 #sorry #gift #blogg #søvnmangel #menn #kvinner #familie #barn #tvillinger #hverdag

Victoria Larsen

20.06.2017 kl. 09:11
Kjenner meg igjen :)

Chewing Pearls

20.06.2017 kl. 21:24
Victoria Larsen: Og den skyllebøtta med dårlig samvittighet etterpå da... Uff. De er gode som holder ut! :-)

♥ Ingrid Elise

20.06.2017 kl. 11:45
Haha, det der kjenner jeg meg veldig igjen i! Ha en fin dag :-)

Chewing Pearls

20.06.2017 kl. 21:23
Ingrid Elise: Haha, takk det samme! :-)

Unni

22.06.2017 kl. 20:03
Her i huset kan alt snus om på, så uansett er det far sin skyld:-)
Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits