• 18.03.2017, 09:12

Er det farlig å fortsette?


Etter jeg fikk tvillingene var den første handleturen min med de alene også min og deres første trilletur. Vi hadde gått tom for bleier, mannen min var på jobb, og Lilly i barnehagen. Jeg bor gåavstand til butikken, men med TO nyfødte med uforutsigbart stinkbombesystem og et sirenesystem jeg ennå ikke hadde lært meg å tolke fristet dette lite. For ikke å snakke om meg selv, et totalt krisevrak med like uforutsigbart sirenesystem skulle uforutsette situasjoner på butikkferden oppstå. Nei, dette fristet lite, men det måtte gjøres, vi kunne ikke være tom for bleier!! Jeg veide opp det verste scenario i hver setting og målte: 

 

tre mulige det-ene-verre-enn-det-andre offentlige utbrudd på butikken

VS

bleielekkajse + såre stumper + gråting fra alle tre + vondt lukt

 

Ok så, her blir det tydeligvis emosjonelle utbrudd uansett hva vi gjør, men den hyggeligste utgaven av å ha et emosjonelt utbrudd skjer alltid i ren bleie. Det er i hvert fall fint vær ute, kanskje dette blir koselig. Vi må ha bleier. Jeg setter ut vogna og ser at solen har forsvunnet og at himmelen er fylt med mørke skyer. Jaja, dette er jo en veldig kjapp tur, maks. 20 minutter tilsammen, dette går fint.
Jeg putter guttene i vognen og triller av gårde, det begynner å regne men jeg har bestemt meg. Vi skal på butikken. Vi må ha bleier. Dette går fint. Jeg triller ned veien og går med raske steg. Det begynner å tordne. Men jeg har bestemt meg!!!! Vi skal på butikken!!! Vi MÅ ha bleier!!! DET GÅR FINT!!!!! Jeg triller videre i full galopp med hjertet i halsen. Burde vi snu?? Er det for sent å snu?? Er det farlig å fortsette?!?! Et ganglangs, emosjonelt, offentlig utbrudd bobler på full kok inni meg. 

Vi når butikken helskinnet alle tre. Boblingen roer seg, men trusselen om et utbrudd er der ennå. Det er ennå mange mulige farer. For lang kø, glemt lommebok hjemme, tomt for bleier, offentlig slagsmål mellom meg og en annen nybakt tvillingmamma om den siste bleiepakken, babygråt. Ok, ok, ok. Vi har kommet så langt, la oss ikke miste håpet, dette går fint. Jeg finner fram den riktige størrelsen av bleier og går til kassa. Det er verken kø eller lommebokmangel. Det bobler forsiktig. Jeg hvisker hei til kassedamen og er lei meg for at jeg ikke orker å smile eller si noe mer hyggelig til henne, tar bleiepakken og triller ut av butikken. Kikker opp i vognen til to små sovende skatter, kikker opp på himmelen, det er blitt sol.
 
Jeg puster ut og triller med rolig tempo hjem. Dette gikk bra.

 

#tvillinger #nyfødt #baby #mamma #mammablogg #hverdag #trilletur #bleier #utbrudd #historie #haha

Victoria Larsen

18.03.2017 kl. 09:14
<3
Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits