• 10.03.2017, 10:34

Hverdag!


Jeg våkner 05:50 og veier det å strikke i en time opp mot å sove en time til før ungene våkner. I går kveld våknet jeg opp en time etter jeg la meg og trøstet en illsint Dexter så godt jeg kunne, så jeg er litt trøtt. Men det må jo strikkes skal det bli ferdig. Strikking er min nye lidenskaplige hobby, jeg har alltid tenkt at det er ... nei, egentlig så har jeg aldri ofret strikking en tanke, men nå tenker jeg på det hele tiden, prosjektlista er lang og i drømmene mine møter jeg stadig nye strikke utfordringer. Det er blitt så intenst. SÅ INTENST. Men så ble det soving likevel da, i mitt tilfelle er en trøtt mor en sur mor:Jeg våkner igjen av de to flittige guttenes morgen møte, de er fullt i gang med å planlegge dagen sammen. Klokka er snart sju og det er bare til å stå opp og bli med på møtet, kle på alle, skifte bleier, flette hår, følge på do, og lage frokost til alle sammen. I dag er det en spennende dag med smøremat i barnehagen og en Pappa som kommer hjem for uka senere i kveld, og leting etter en stor seng som har forsvunnet under en haug med klær som skal sorteres og brettes, leggest bort eller inn i skapet. Lilly og guttene syntes jo dette var et flott syn, "Mamma, har du laget telt i senga til deg og Pappa?!!??! Dette, er, helt, fanTASTISK!!!!!!" jublet hun. Det er mest et fjell, egentlig. Jeg har sovet på sofaen nå helt siden jeg begynte skap ryddingen for tre dager siden, og i dag må prosjektet avsluttes, på den ene måten eller den andre...

Det er det vanlige ved frokosten, guttene tar en drink - haha det var ikke det jeg skulle skrive! De er litt små til sånt, vet du. Jeg prøver på nytt: guttene tar et bit av skiven og kaster resten på gulvet, det er det vanlige, og så plukker jeg den opp og returnerer den til dens rettmessig eier. Det er egentlig ganske fint, guttene gir meg sååå mange sjanser, i løpet av bare en frokost, til å ta så mange knebøy jeg orker. Takk. Tusen takk.Etter barnehagelevering er det en svipptur hjemom for å sette på en maskin med klær og så drar guttene og jeg videre på butikken for å kjøpe våre must-have-items som vi er nesten og helt tomme for: bananer og melk er prioritet nummer en, det er helt super krise å ikke ha dette, så smør, det er også ganske krise, og så det ikke-obligatorisk-men-hyggelig å ha: minihamburgerbrød og kyllingkjøttdeig, og så det som ble impulskjøp, på butikken er det alltid noe som blir impulskjøpt; ferdig pizzadeig. På butikken sitter guttene i hver sin handlevogn og jeg syntes det er det søteste i verden, jeg er biased til 1000, men altså: 

Det er en fint bilde som gir en illusjon om hvor harmonisk en handletur er, men ikke la deg lure, det ender alltid opp med en Liam som grynter av misnøye i det han plasseres inn i bilen igjen og så en Dexter som vræler, sparker og bruker hele kroppen så godt han kan til å komme seg unna stålgrepet til 'a mor. Og så samme leksa, i det jeg tar de ut av bilen og inn i huset. Spesial takk til Dexter som gir meg så mange muligheter, hver handletur, til å bli et sterkere og svettere eksemplar av meg selv.

 

Tusen takk <3<3<3<3

 
#hverdag #mammablogg #tvillinger #småbarn #fredag #shopping #godmorgen #morgen #barn #familie

Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits