• 07.09.2015, 20:31

Chewing pearls.


Hei! Mitt navn er Ida.

Jeg er 23 år gammel og livet mitt nå er et herlig kaos med fokus på de store tingene som studier, økonomi, oppussing, mammarollen, og konerollen og de små tingene som neglelakk på tærne, sjokolade, å se Glittergjengen med fireåringen vår igjen og igjen i mens jeg sloss mot klokka og dagens plutselige egenskap til å forsvinne før jeg har fått børstet håret.

Det er utrolig hvor fort dagene går nå med fireåringen og tvillingguttene på ett og et halvt år. Mellom "slagene" er fint å gjøre noe for kreativiteten og der kommer bloggen inn. Jeg er veldig glad i å ta bilder og skrive ned tanker, meninger og opplevelser. Bloggen har jeg tenkt å bruke som en slags scrapbook av alt i livet som jeg syntes er gøy (og mindre gøy) å holde på med, bare uten alt limet!  

DISCLAIMER!!!: Denne bloggen ble ikke laget for å se perfekt ut. Det gidder jeg ikke, det er ikke det den handler om. Her vil du finne "glansbilder", som den om-jeg-får-si-det-selv-NYDELIGE Hello Kitty kaken jeg lagde til fireåringen sin bursdag men det er en package-deal der du også får se (eller høre om) meg som stod og bakte sagt kake i pysj med gulp på og frosting i håret og det bomba kjøkkenet som jeg etterlot meg.
Jeg håper at du som besøkende vil trekke på smilebåndet i mens du forestiller deg det og tenke at vi gjør så godt vi kan alle sammen. Det er godt nok, you know! 

Uansett, jeg er Ida, her er jeg. Velkommen til bloggen min!

 

 

#chewingpearls #aboutme #om #meg #hverdagsblogg #blogg #intro #mammablogg #hei #livet #familie #barn

Martine

09.12.2016 kl. 15:23
Hei! Så fin blogg du har.

Vi leste i en post at du likte hatten du kjøpte til Lilly for noen år tilbake veldig godt. Vi har hjelmtrekk i liknende stil - utformet som kosedyr i høykvalitets tekstilmaterialer. Vi vil gjerne gi barna dine ett hjelmtrekk hver! Velg de produktene de ønsker seg på vår nettbutikk (https://crazeeheads.no) og send oss en e-post på post@crazeeheads.no så sender vi de gratis hjem til deg :) God helg!
Chewing Pearls

Blid og glad trebarnsmor med kronisk skrivekløe. Eller noe sånt. Hei! Kontakt meg på ida_andrei@yahoo.com.

Search

Bloggdesign

hits